O nama


Revelo d.o.o. je vodeća tvrtka u regiji, 100% specijalizirana isključivo na distribuciju svjetski provjerenih medicinsko-estetskih uređaja, te je fokusirana na provjereno učinkovitu post prodajnu podršku u segmentima marketinga i prodaje našim klijentima. Revelo tim posjeduje iznimnu, dokazanu ekspertizu u segmentima svjetski najrenomiranijih medicinsko-estetskih uređaja. Revelo d.o.o. je kao prvi u našu regiju uveo proizvode kompanija General Project, Canfield Scientific, Venus Concept, Quanta System, Brera a ljudi iz našeg tima su u prošlosti razvili na našem tržištu Syneron paletu proizvoda, te smo bili zastupnici Alma Lasera.

Biti kvalitetan partner našim klijentima nije moguće bez kvalitetne i fleksibilne podrške principala, te je nadasve uvjetovano da zastupljeni uređaji isporučuju u stvarnosti ono što i obećavaju. Stoga je tvrtka Revelo danas eksluzivni zastupnik tvrtke General Project od 2009.godine, te kompanije Canfield Scientific od 2011.godine, Quanta System od 2015.godine, te Brera od 2017. godine.

Veliku pozornost polažemo na edukacije. Iznimno smo ponosni da naši vlastiti edukatori osim naših direktnih klijenata, educiraju i najveće klijente u Europi i Aziji kao podrška našim principalima. Naša najveća vrijednost je 50 partnera u regiji te više od 100 instaliranih svjetski najučinkovitijih uređaja u svojim segmentima.

ZAŠTO ODABRATI REVELO d.o.o. ZA SVOG PARTNERA?


Tvrtka Revelo d.o.o. od osnutka 2007. godine fokusirana je na konstantno usavršavanje kako vlastitih, tako i partnerskih metoda rada.

Svoje poslovanje razvijamo kroz kontinuiranu potragu za novim, još učinkovitijim načinima rada i poboljšavanje naše usluge, sve u skladu sa zahtjevima modernih estetskih centara, ordinacija i poliklinika, koje su u kontinuiranoj prilagodbi svim potrebama današnjih konzumenata usluga.

Tvrtka Revelo ne samo da prati trendove, već i anticipira i postavlja nove trendove u zajedničkoj suradnji sa našim partnerima, što potvrđuju brojni realizirani pothvati u našoj regiji.

Svaki aparat koji ćemo Vam preporučiti mora ispuniti niz ključnih pretpostavki:

Tim Revelo je u svakodnevnom obilasku medicinsko-estetskih centara diljem regije.

Povratne informacije koje svakodnevno dobivamo od doktora ,estetskih djelatnika, vlasnika i voditelja, predstavljaju temelj na kojem je baziran naš visokovrijedan “know-how”.

Navedeni“know-how” temeljen na “real time” povratnim informacijama, omogućuje nam da našim klijentima pružimo kompletnu pre-sale i još bitniju after-sale podršku.

Kupnjom aparata, mi postajemo Vaš partner*, ne samo dobavljač i serviser uređaja.

Obratite nam se sa povjerenjem!

*Više u izjavama naših partnera.

Kupnjom uređaja, mi postajemo vaš partner, a ne samo dobavljač i serviser uređaja.

LINO MARIĆ, dipl.oec.

Direktor, CEO

LINO

NIKOLINA MILOŠEVIĆ, mag.oec

Key Account Manager & Master European Trainer

Nikolina1

Galerija slika