Karakteristike - ALEX LASER 760nm


Alexandrite radi na 760nm valne duljine, kraćom valnom duljinom od diodnog lasera, te se učinkovito koristi za laserske tretmane uklanjanja dlaka na svim fototipovima kože, a posebno je pogodan za tamniju kožu, te svjetliju i tanju dlaku.

Radom u pokretu (in motion) bez gela, osiguran je iznimno brz način rada, koji je zbog integriranog sustava za hlađenje u potpunosti bezbolan i bez neželjenih posljedica na koži. GP Fast laser koristi diode vodećeg svjetskog proizvođača dioda, američke kompanije LaerTek.

Ugodan tretman, bez boli, brz, jednostavan i što je najbitnije efikasan. Smanjeno je vrijeme trajanja tretmana. Uobičajene reakcije koje ostaju na koži su edem, eritem i osjeti se miris spaljene dlake. Crvenilo se, ukoliko je prisutno, povlači u vrlo kratkom vremenu.

Laserski tretmani se mogu raditi i u ljetnim mjesecima. Potrebno je izbjegavati izlaganje suncu 48h prije tretmana i 72h nakon tretmana. Melaninu je potrebno 72h za sintezu te se upravo to vrijeme preporuča izbjegavanje izlaganja suncu. Također, mora se koristiti zaštitni faktor.

GP FAST ALEX DIODE 760 nm


Laser: high power diode laser
Wavelength: 760nm
Impulse duration 5 to 300 ms
Fluence: max 100J/cm2
Spot: 16x8mm
Frequency: 1-12 Hz
Handpiece guarantee: 10.000.000 di spot
Power supply: 110-240VAC 50-60Hz
10,4’’ Display Touch Screen
Laser cooler: Water (cooled by gas Chiller)
Skin cooler: Peltier


Uvjerite se koliko je brz GP FAST laser!