Žana Barjaktarević

dipl. phisioth., vlasnica Loraderm centra

„U Loraderm centru oduvijek težimo omogućiti svojim klijentima maksimalno učinkovite tretmane, pa tako i na području epilacije. Dosadašnji su laserski tretmani na osjetljivim područjima bili vrlo bolni (npr. pazuh, brazilska depilacija), a GP FAST laser diode omogućuje potpunu epilaciju čak i na osjetljivim područjima. Rezultati su odlični, brzi, bezbolni i učinkoviti, a naši klijenti iznimno zadovoljni.”


Dr. Jelena Vasović

“U potrazi za efikasnim uređajem za uklanjanje dlaka, svakako smo se fokusirali na medicinske lasere tj. diodni laser koji već duže vreme širom sveta predstavlja zlatni standard za tretman trajnog uklanjanja neželjenih dlaka. Ono što je do sada bilo poznato svima koji su se ikada raspitivali o laserskoj epilaciji je da je tretman uspešan samo kod osoba svetlije puti sa tamnim dlakama. Ovaj mit ruši GP FAST, koji smo odlučili da uvedemo u naš centar jer je efikasan i kod osoba sa tamnijom kožom, a uspešno uklanja i svetlije i tanje dlake. Još jedan mit o bolnim iskustvima laserske epilacije ostaje u prošlosti jer GP FAST svojim posebnim sistemom za hlađenje, dovodi do momentalnog hlađenja tretiranog područja, što tretmane čini bezbolnim i izuzetno prijatnim po pacijente!”


Dr. Nikola Milojević

“Nove tehnologije iznimno su važne u području estetske medicine, jer inovacije našim pacijentima pružaju kvalitetnije rezultate u kraćem vremenu. Izuzetno sam ponosan što naša Poliklinika prva u Hrvatskoj pruža bezbolne tretmane najnaprednijim GP Fast Diode i Alexandrite laserima. Ove dvije napredne tehnologije pružaju nam priliku da tretiramo više različitih vrsta dlačica (tanje, deblje, tamnije, svijetlije...), a uz to sada je moguće tretmane provoditi čak i tijekom ljetnih mjeseci!”


Dr. Anđela Prolić

“Dermamed medicinsko-estetski centar prepoznat je po najkvalitetnijim uređajima i inovacijama koje nudi klijentima. GP Fast laser je potpuni napredak u tehnologiji lasera koji ima visoku kvalitetu, uništava dlačice brzo i učinkovito, a uz to je potpuno bezbolan. Najdulji tretman traje par minuta. San o rješavanju neželjenih dlačica brzo i bezbolno je ostvaren. Klijentice su sretne i prezadovoljne rezultatom. Uvijek biramo provjereno najbolje.”


Dr. Marija Nikolić & dr. Katarina Pavlović

“Poučeni izuzetnim rezultatima sa GP Med 2 Contour aparatom, odlučili smo da našim klijentima ponudimo najnapredniji diodni laser GP Fast.
Ono što ga čini posebnim u odnosu na druge aparate iz ponude je apsolutna efikasnost za sve fototipove kože i sve vrste dlačica, mogućnost tretiranja svih zona na telu, mogućnost tretitranja i u letnjim mesecima uz bezbolnost i sigurnost.
Dodali bismo još i izuzetno skraćeno vreme trajanja tretmana u poređenju sa laserima prethodnih generacija.
Naši klijenti su prezadovoljni a mi sada imamo još jednog mezimca iz GP porodice.”