Karakteristike - DIODNI LASER 808nm


Diodni laser radi na 808nm valne duljine. Veća valna duljina omogućuje dublje prodiranje u kožu, teoretski izbjegavajući melanin u koži epidermisa i stoga cilja direktno folikulu. U teoriji duže valne duljine pomažu izbjeći oštećenje kože i pigmentacijske promjene koje se mogu dogoditi s kraćom valnom duljinom. Diodni laser radi odlično na svim fototipovima kože i odličan je za tamnu, jaču dlaku.

Radom u pokretu (in motion) bez gela, osiguran je iznimno brz način rada, koji je zbog integriranog sustava za hlađenje u potpunosti bezbolan i bez neželjenih posljedica na koži. GP Fast laser koristi diode vodećeg svjetskog proizvođača dioda, američke kompanije LaerTek.

Ugodan tretman, bez boli, brz, jednostavan i što je najbitnije efikasan. Smanjeno je vrijeme trajanja tretmana. Uobičajene reakcije koje ostaju na koži su edem, eritem i osjeti se miris spaljene dlake. Crvenilo se, ukoliko je prisutno, povlači u vrlo kratkom vremenu.

Laserski tretmani se mogu raditi i u ljetnim mjesecima. Potrebno je izbjegavati izlaganje suncu 48h prije tretmana i 72h nakon tretmana. Melaninu je potrebno 72h za sintezu te se upravo to vrijeme preporuča izbjegavanje izlaganja suncu. Također, mora se koristiti zaštitni faktor.

GP FAST DIODE 808 nm


Laser: high power diode laser
Wavelength: 808nm
Impulse duration 5 to 300 ms
Fluence: max 100J/cm2
Spot: 16x8mm
Frequency: 1-12 Hz
Handpiece guarantee: 10.000.000 di spot
Power supply: 110-240VAC 50-60Hz
10,4" Display Touch Screen
Laser cooler: Water (cooled by gas Chiller)
Skin cooler: Peltier


Uvjerite se koliko je brz GP FAST laser!