Kada su dlačice u pitanju, govorimo o neprijatelju broj 1 za većinu žena!

Lasersko uklanjanje dlaka izvodi se na cijelom tijelu i metoda je izbora kako za svaku suvremenu ženu, tako i za suvremenog muškarca.

GP Fast je najnoviji laser zadnje generacije koji je postavio nove standarde uklanjanja dlačica BEZ BOLA i u IN MOTION načinu rada.

Kako radi
IN MOTION

In motion je postupak koji u pokretu na brz i jednostavan način uklanja dlačice bez boli.

Prednosti rada u in motion načinu rada su:

  • Potpuna odsutnost boli
  • Trajanje tretmana
  • Jednostavnost izvođenja tretmana
  • Bez gela


Potpuna odsutnost boli podrazumjeva da se radom u pokretu radi više prelaza po tretiranom području sa nižom temperaturom u odnosu na konvencionalne lasere. Sa više prelaza po tretiranom području postiže se isporuka jednake ili više temperature na puno ugodniji način.

Trajanje tretmana je skraćeno upravo iz razloga što se koristi in motion način rada, te je sam tretman iznimno brz, učinkovit i bezbolan na svim područjima tretiranja.

Jednostavnost izvođenja tretmana povećava sigurnost tretmana. Nema potrebe za ocrtavanjem tretiranog i ne tretiranog područja, nema straha od prevelikog broja prelaska laserom preko istog područja.

Bez gela izvođenje laserske epilacije bez korištenja gela omogućuje operateru da odmah primjeti reakciju kože, te osjeti miris spaljene folikule.


Uvjerite se koliko je brz GP FAST laser!


KAKO RADI?

Najbrže i najučinkovitije rješenje za uklanjanje dlaka

Kada tkivo apsorbira lasersko svjetlo, energija se pretvara u toplinu, a to zagrijavanje stvara fiziološki učinak lasera. U tom slučaju, toplina apsorbirana od melanina oštećuje folikulu dlake, što rezultira trajnim gubitkom dlaka.


Selektivna fototermoliza

Teorija selektivne fototermolize predviđa da toplinska ozljeda može biti ograničena na određenu metu s pravom valnom duljinom svjetlosti i pravilnim pulsom energije. U ljudskoj koži, 808 nm laserska energija selektivno se apsorbira u melanin.

Pronađen melanin se rasporedi između matriks stanica u korijenu dlake, a također se prenosi na strukturne elemente dlake tijekom razvoja. Količina melanina u folikularnom epitelu i papili je dovoljna da djeluje kao kromofor za apsorpciju svjetlosti na folikuli.

Energija se selektivno apsorbira u melanin dlake, kao i okolnoj folikuli, što uzrokuje toplinsko uništenje od nekoliko ključnih anatomskih mjesta. Rast dlake je znatno otežan ili otklonjen.

U rasponu valnih duljina od interesa za GP FAST, glavni kromofor koji je u interakciji s emisijom svjetlosti je melanin:


Svjetlo proizvedeno pomoću lasera je monokromatsko, a sastoji se od fotona jedne valne duljine (ili vrlo uskog raspona valnih duljina).

Ova karakteristika daje laseru medicinsku specifičnost: infracrveni diodni laser GP FAST proizvodi svjetlo valne duljine oko 810 nm (808 ± 10 nm) i 760 nm (760 ± 10 nm), a "boje" od svjetlosti dobro su apsorbirane od strane melanin pigmenta u koži i folikuli dlaka, ali znatno manje od stanica bez melanina.

Budući da je svjetlost proizvedena od lasera monokromatska, omogućuje da se laserska energija posebno targetira u stanicama koji sadrže melanin, smanjujući kolateralne štete u blizini, ne-pigmentiranih stanica.